• Veb-urednik

Ivana Zlatić

Veb-urednik Savremene gimnazije Ivana Zlatić zadužena je za uređivanje sajta škole, osmišljavanje i realizaciju marketinških kampanja, pisanje informatora, biltena, vesti, marketinških tekstova za medije i ostalih promotivnih sadržaja.

Prezentujući školu na ovaj način, Ivana ističe sve benefite Savremene gimnazije, a modernu tehnologiju u učionici stavlja na visoku prvu poziciju. Diplomirala je komunikologiju na Fakultetu za kulturu i medije, dok je master studije komunikologije upisala na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Paralelno sa studijama volontirala je kao novinar u dnevnom listu „Danas”, gde je ispekla novinarski zanat, dok je iskustvo u veb-novinarstvu stekla radeći na jednoj nacionalnoj televiziji.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.