• Profesor fizičkog vaspitanja

Miloš Grubješić

Profesor fizičkog vaspitanja u Savremenoj gimnaziji Miloš Grubješić diplomirao je na Fakultetu za fizičku kulturu i menadžment u sportu na smeru Profesor fizičkog vaspitanja. Pored diplome profesora, poseduje i diplomu operativnog trenera u karateu. Kao takav, dugo je radio sa decom različitog uzrasta, a bavio se i fudbalom. Učestvovao je na mnogim sportskim takmičenjima i turnirima.

U Savremenoj gimnaziji svojom energijom i znanjem želi da upozna učenike sa „sportskim” načinom života, koji bi im u velikoj meri dočarao lepotu življenja.

Slobodno vreme provodi sa prijateljima baveći se nekom sportskom aktivnošću, a posebno uživa u društvu porodice.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.