• Profesorka nemačkog jezika

Nataša Timotijević

Profesorka nemačkog jezika Nataša Timotijević diplomirala je na Filološkom fakultetu u Beogradu, smer Nemački jezik i književnost. Izvesno vreme provela je u Nemačkoj, gde je bliže upoznala nemački jezik, običaje i kulturu. Trenutno je na master studijama na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, smer Obrazovanje profesora predmetne nastave. Veoma je zainteresovana za metodiku i didaktiku u nastavi stranih jezika i smatra da je njen posao iz snova u učionici. Radno iskustvo je stekla u državnim školama i školama stranih jezika.

Najveći izazov joj je da kod dece sruši predrasude o nemačkom jeziku i probudi ljubav ka istom.

Slobodno vreme voli da provodi sa porodicom, prijateljima i kućnim ljubimcima. Veliki je ljubitelj životinja, obožava da putuje i istražuje nova mesta.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.