Vebinar za roditelje: Kako da učenje od kuće postane lakše za vas i vaše dete?

Stručni tim Savremene osnovne škole i gimnazije održaće vebinar o učenju od kuće namenjen svim roditeljima čija deca imaju određenih problema sa učenjem na daljinu. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u radu i realizaciji učenja na daljinu, u želji da doprinese razvoju svakog deteta i da pomogne roditeljima tokom vanrednog stanja, tim psihologa Savremene održaće onlajn-predavanje na kojem će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Stručni tim je tu da odgovori na sva pitanja i nedoumice o učenju od kuće i da sa vama podeli dugogodišnje iskustvo stečeno kroz rad na najsavremenijoj platformi za učenje.

PRIJAVITE SE

Tim Savremene stoji vam na raspolaganju – prijavite se za onlajn-predavanje

Na vebinar o učenju od kuće mogu da se prijave svi roditelji koji žele da nauče kako da se suoče sa problemima koje deca imaju tokom učenja od kuće. Onlajn-predavanje biće održano 3. maja u 12 časova. Bilo da imate đaka osnovca ili srednjoškolca, tokom učenja od kuće biće mu potrebna pomoć i podrška, koje vi kao roditelj možete da mu pružite, posebno onda kada se jave problemi tokom učenja na daljinu.

 Kao glavni problemi učenja na daljinu izdvajaju se:

  • organizacija vremena i radnog okruženja, 
  • nedostatak koncentracije, 
  • nepravilne radne navike deteta i 
  • neredovno izvršavanje školskih obaveza. 

Upravo zbog ovih poteškoća u radu od kuće, cilj predavanja je da pomognu roditeljima i deci da navedene probleme uspešno otklone. Sjajan tim psihologa i eksperata za učenje na daljinu olakšaće vam da dođete do pravih odgovora i rešite nedoumice koje učenje od kuće nameće pred vas i vaše dete. 

Kurs engleskog jezika i besplatan priručnik za sve prijavljene

Kako bi još lakše prebrodili probleme koji mogu nastati tokom nastave od kuće svi prijavljeni roditelji dobijaju poseban priručnik za učenje od kuće potpuno besplatno. Pored toga OKschool je za vas pripremila poklon kurs engleskog jezika za vaše dete, kako bi dane provedene u izolaciji iskoristili za učenje jezika.

Saznajte kako se efikasno uči na daljinu – praktični saveti i iskustva

Učenici Savremene osnovne škole i gimnazije od uvođenja vanrednog stanja nastavu prate iz bezbednosti svog doma, putem najsavremenije platforme za učenje na daljinu (Distance Learning platforme). 

Zahvaljujući efikasnom sistemu za učenje na daljinu i iskustvu koje u razvijanju tog sistema imaju, stručni tim Savremene odlučio je da vam kroz savete i praktična i teorijska iskustva olakša ovaj turbulentan period

Kroz vebinar o učenju na daljinu, između ostalog, saznaćete:

  • kako da učenje postane zabava za celu porodicu,
  • koji su najbolji pristupi za efikasno utvrđivanje gradiva,
  • kako da decu motivišete za učenje,
  • kako da se dete i kod kuće oseti kao da je u školi.

Zato vas pozivamo da se prijavite na onlajn-predavanje i da vama i vašem detetu omogućite da učenje od kuće postane zanimljiva avantura.

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.