Zdrava i ukusna hrana za učenike Savremene gimnazije: BigBite

Pored bavljenja sportom i negovanja zdravih životnih navika, zdrava ishrana za učenike je jedan od značajnih principa koji važe u Savremenoj gimnaziji. Zato naši učenici i profesori imaju organizovanu ishranu u školi, a svežu hranu im priprema i dostavlja renomirana ugostiteljska kuća BigBite.

BigBite

Jelovnik za učenike je pažljivo pripremljen, prema zahtevu Savremene gimnazije, tako da obroci budu dobro izbalansirani i vrhunskog kvaliteta.

zdrava ishrana u Savremenoj gimnaziji

Jelovnik prema potrebama učenika

Učenicima Savremene gimnazije na raspolaganju su raznovrsni obroci obogaćeni voćem.

BigBite

obroci prema potrebama učenikaSve kombinacije obroka, posebno osmišljene za učenike Savremene gimnazije, sadrže supu ili čorbu, gotovo jelo sa salatom i pecivom i voće, a ponuda u jelovniku se redovno menja.

Učenici i njihovi roditelji za svaki radni dan za vreme školske godine sami biraju jelovnik, a svež i kvalitetan obrok stiže u školu neposredno pred pauzu za ručak tokom koje se servira u školskom restoranu.

Uživajte u zdravim, ukusnim i balansiranim obrocima!

 

kvalitetni skolski obroci

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.