GIMNAZIJALCI – Bend koji ćete voleti sve više

Bend SG tim, koji je tokom prethodne dve godine ulepšavao svakodnevicu savremenih gimnazijalaca, sada je promenio ime u Gimnazijalci i konačno ekranizovao prvu pesmu.

Gimnazijalci, kako glasi novi naziv SG tima, ostali su upamćeni po neodoljivim muzičkim nastupima i ulepšavanju školskih događaja, susreta i manifestacija, ali im to nije bilo dovoljno, zbog čega su letnji raspust iskoristili za dodatne probe i snimanja.

Spot kao ostvarenje sna

Gimnazijalci su već poznati po specifičnoj interpretaciji rok hitova, a za sve fanove i ljubitelje kvalitetnog zvuka pripremili su još jednu muzičku poslasticu – cover izvođenje pesme Crazy, poznatog engleskog pevača i tekstopisca Seala. Ali nisu se zaustavili samo na interpretaciji ove pesme, već su uz podršku Uroša Krstovića snimili spot koji je 13. septembra ugledao svetlost dana.

Pogledajte kako izgleda prvi spot Gimnazijalaca, na koji je Savremena gimnazija posebno ponosna.

Nastup na prošlogodišnjem sajmu zapošljavanja LINK2job

Gde god da se do sada našao, bend Savremene gimnazije Gimnazijalci podigao je publiku na noge i nastupima oduševio prisutne. Tako je bilo i na prošlogodišnjem oktobarskom sajmu zapošljavanja LINK2job, koji je održan u Hotelu Jugoslavija. Kako saznajemo, sva je prilika da će školski bend Savremene gimnazije ponovo upotpuniti ovaj događaj, koji je najavljen za oktobar.

Negujući odličan muzički ukus, Gimnazijalci nameravaju da kvalitetan zvuk približe svojim vršnjacima, pa se u budućnosti od njih može očekivati još mnogo iznenađenja.

Ljubav prema muzici, predan rad, brojne probe i usavršavanje talenta nesumnjivo će im obezbediti svetlu muzičku budućnost, a Savremena gimnazija, odnosno matična kompanija LINK group, potrudiće se da ih podrži i, kao i do sad, obezbedi vetar u leđa na putu do ostvarenja muzičkih snova.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.