Nastup Gimnazijalaca na Christmas Platzu ispred „Ušća”

Školski bend Savremene gimnazije Gimnazijalci nastupio je u sredu, 27. decembra, na manifestaciji Christmas Platz ispred Tržnog centra „Ušće”.

Tom prilikom, talentovani muzički tandem predstavio se Beograđanima i svim gostima glavnog grada jednočasovnim koncertom i time ulepšao prazničnu atmosferu srpske prestonice.

Još jedan javni nastup talentovanih muzičara

Gimnazijalci su nastavili da nižu uspešne nastupe, kojih je u poslednje vreme sve više. Da podsetimo, oni su 2016. godine nastupili na LINK2job sajmu zapošljavanja u hotelu Jugoslavija, u decembru 2017. održali su koncert na Future Parku, a sada su nastupili i na manifestaciji Christmas Platz.

Gimnazijalci

Na platou ispred „Ušća” posetioci su degustirali ukusne slatkiše, kupovali suvenire i ukrase, ali i uživali u muzičkom repertoaru benda Savremene gimnazije.

Sve češći nastupi Gimnazijalaca pokazuju da je ovo bend koji svakodnevno napreduje. Kako je savremeni muzički sastav ovom prilikom poželeo Beograđanima uspešnu godinu, i mi njima želimo da u 2018. godini nastave da napreduju i nastupe na još većim događajima i pred još brojnijom publikom!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.