Gimnazijalci na Future Parku oduševili posetioce

Članovi školskog benda Savremene gimnazije Gimnazijalci još jednom su u najlepšem svetlu predstavili svoju školu nastupivši u subotu, 23. decembra, na Future Parku, najvećem zabavnom cyber-parku u Evropi.

Atmosfera dovedena do usijanja

Savremena gimnazija je kao škola budućnosti predstavila svoj način rada na ovogodišnjem Future Parku, a nezaboravan nastup benda Gimnazijalci ulepšao je ovu manifestaciju svim posetiocima, koji su imali priliku da otkriju čari savremene tehnologije.

Ovaj muzički sastav napravio je odličnu atmosferu kada se iz epicentra događaja, glavne bine Hale 4 Beogradskog sajma, zaorio njihov niz rok hitova. Obrada pesme „Call me”, koju u originalu izvodi Blondie, razmrdala je publiku, a nakon hita „Are you mine” čuvene grupe Arctic Monkeys savremeni gimnazijalci su dobili gromoglasan aplauz, koji im je olakšao nastup na važnom gradskom događaju kao što je ovaj.

Školski bend Savremene gimnazije

Za Gimnazijalce nastupi na velikim manifestacijama nisu novina. Oni su dokazali da su spremni za ovakve izazove na prošlogodišnjem Sajmu zapošljavanja LINK2job. Ali, mladi i talentovani muzički sastav neretko ulepšava i školske događaje, pa će tako Gimnazijalci uskoro imati priliku da upotpune i novogodišnju žurku svojih drugara.

Talenat, dobro raspoloženje, bubnjevi, gitare i mikrofoni su spremni, a odbrojavanje do novog, fenomenalnog nastupa Gimnazijalaca može da počne!

Do tada, podsetite se prvog spota školskog benda Savremene gimnazije:

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.