BRAVO: Vaterpolista Aleksa Cvetković potpisao prvi profesionalni ugovor

Savremena gimnazija se veoma ponosi uspesima svojih učenika, a Aleksa Cvetković je jedan od mnogih uspešnih sportista čijim smo uspesima mnogo puta svedočili.

Nakon brojnih nagrada i osvojenih medalja, Aleksa je sada potpisao i svoj prvi profesionalni ugovor sa Vaterpolo klubom Partizan.

Otvorena vrata ka novim uspesima

Da ima ogroman talenat, ali i istrajnost u ostvarivanju svojih ciljeva, Aleksa je do sada potvrdio više puta, a prošle godine je bio i deo tima najboljih mladih vaterpolista kada je učestvovao na Evropskom prvenstvu na Malti.

Vaterpolista Aleksa

Kao kruna njegovog vrednog rada, zalaganja, svakodnevnih treninga i posvećenosti došao je i ovaj ugovor, koji će Aleksu, sigurni smo, odvesti do novih pobeda.

Čestitamo Aleksi na ovom uspehu i želimo mu mnogo dobrih rezultata pod okriljem Partizana!

Ako ste propustili da pogledate šta Aleksa ima da kaže o školovanju u Savremenoj gimnaziji, pogledajte ovaj video:

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.