Savremena gimnazija deo globalne manifestacije Women’s Golf Day

Savremena gimnazija se pridružila globalnom svetskom događaju Women’s Golf day, pa su se u utorak 5. juna, u Golf klubu Beograd savremene profesorke družile sa golferkama i drugim ljubiteljima ovog sporta, a kroz ovo zanimljivo iskustvo vodila ih je savremena gimnazijalka i veoma uspešna golferka Jana Marinović.

Jana kao vodič profesorkama

Jana Marinović je svojim talentom, zalaganjima i fenomenalnim uspesima prošle godine obezbedila plasman na Svetsku amatersku golf rang-listu, pa je za savremene profesorke bila velika čast da im upravo ona otkrije tajne ovog sporta, ali ih i upozna sa njegovim pravilima, opremom, tehnikama i potezima.

Womens Golf Day

Zabavno i zanimljivo druženje sa Janom i drugim golferkama ulepšalo je svima ovo junsko popodne, a odlični utisci svedoče o tome da se će se tradicija obeležavanja ovog događaja započeta prošle godine nastaviti i ubuduće.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.