Savremena plivačica Tara Ćulibrk ovog leta okitila se sa čak 6 medalja – 3 zlatne i 3 srebrne

Škola je uspešna koliko su uspešni njeni učenici. Tara Ćulibrk je ponovo zasijala kao zvezda na plivačkoj sceni! Još jedno takmičenje je donelo medalje u Savremenu.

Učenica četvrtog razreda na Letnjem državnom prvenstvu Srbije, održanom od 20. do 22. jula u Kragujevcu, osvojila je tri zlatne i jednu srebrnu medalju iz štafeta i dve srebrne medalje iz pojedinačnih disciplina 50 m i 100 m kraul.

Ogroman uspeh

Rezultati koje je postigla su izvrsni kako za nju, tako i za školu, koja je ponosna što ima takvu učenicu u svojim redovima.

Nastavlja se niz uspeha, sestra Tea krenula Tarinim stopama

Tara se više od deset godina bavi plivanjem, a do sada je osvojila više od 100 medalja na državnim takmičenjima, među kojima su i republičko takmičenje 2016. godine, Zimsko državno prvenstvo i druga.

Iako su Tarini uspesi naširoko već poznati i raznovrsni, ovom prilikom želimo da čestitamo i Tarinoj mlađoj sestri Tei, koja je krenula sestrinim stopama i osvojila dve zlatne medalje iz „dugih pruga” za 400 m i 800 m kraul.

Savremena je veoma ponosna na još jedan Tarin uspeh. Ovom prilikom joj čestitamo i pružamo podršku za naredna dostignuća!

Pogledajte zašto sportisti biraju Savremenu:

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.