Istaknuta učenica na prestižnom univerzitetu u Nemačkoj: Bivša učenica generacije Katarina Kinđić na studijama biznisa

„Draga International School Savremena, želim da podelim spektakularne vesti sa vama!”

Ovako počinje pismo koje nam je poslala Katarina Kinđić. Ono što želi da podeli sa nama jeste vest da je primljena na najprestižniji biznis program u Nemačkoj na Univerzitetu u Manhajmu.

Univerzitet u Majnhajmu

U svom pismu Katarina dalje ističe da je odlučila da godinu nakon diplomiranja provede razvijajući svoje akademske i interpersonalne veštine u okviru jedne interkulturalne prakse u Pragu.

Nakon bogatog iskustva koje je tamo stekla, Katarina je odlučila da svoje obrazovanje i profesionalni razvoj nastavi u Nemačkoj. Takođe zahvaljuje svojoj školi na znanju i veštinama koji su doprineli njenom akademskom napretku.

Evo pisma koje nam je poslala Katarina.

Savremena otvara vrata međunarodnom uspehu

Katarina Kinđić je jedan od prvih diplomaca International School Savremene. U ovoj školi je pokazala izuzetan uspeh kako u akademskim, tako i u vannastavnim aktivnostima, što joj je omogućilo da dobije prestižnu titulu đaka generacije i nagradu „Kristalno srce”.

Uspeh

Katarinin srednjoškolski uspeh prepoznala je i šira javnost. Njenu priču je preneo dnevni list „Blic”, u odeljku „Budućnost Srbije”.

Čestitamo Katarini na njenim postignućima i nadamo se da će biti podjednako uspešna u budućim poduhvatima.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.