Učenice Savremene gimnazije i International School Savremene zajedno na tronu: Isidora Dimkić i Tara Ćulibrk okićene srebrom na gradskom takmičenju u plivanju

Više nije iznenađenje kada savremeni učenici dođu u školu sa medaljama i prestižnim odličjima.

Ovog puta, učenice Savremene gimnazije i International School Savremene Isidora Dimkić i Tara Ćulibrk postigle su ogroman uspeh kada su slobodnim stilom doplivale do srebrnih medalja na gradskom takmičenju u plivanju, održanom u utorak, 30. oktobra, na bazenu SRC „11. april”.

Plivanje

Isidora je u kategoriji I i II razred osvojila drugo mesto i srebrnu medalju sa vremenom 1:02:80 na 100 m, dok je Tara u kategoriji III i IV razred takođe zauzela drugo mesto i srebrnu medalju isplivavši 100 m za svega 1:00:88.

I ostali savremeni učenici pokazali zavidne rezultate

Savremeni gimnazijalci su i ranije postizali odlične rezultate na gradskom takmičenju u plivanju, a značajan rezultat su ove godine napravili i Dora Vaščanin iz I-5, koja je plivala slobodnim stilom i zauzela 9. mesto u gradu, i Petar Stanković iz III-4, koji je istim stilom zauzeo 10. mesto u Beogradu.

Čestitamo učenicima na ostvarenim rezultatima i radujemo se narednim takmičenjima koja ih očekuju.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.