Viktor Đurić, maturant Savremene i tinejdžerska muzička zvezda, snimio je spot za novu pesmu „Pored nje”

Stigao je novi letnji hit 2019! Viktor Đurić, maturant International School Savremene, snimio je spot za svoju novu pesmu „Pored nje”, koja se već dan posle objavljivanja pozicionirala kao jedan od hitova leta. Savremena mu je tokom školovanja omogućila da paralelno razvija i unapređuje muzičku karijeru, koja je kulminirala brojnim nastupima i snimanjem ovog spota.

Poslušajte celu pesmu, za koju je Viktor pisao i muziku i tekst.

Viktorov glas je već nadaleko poznat iako je njegova muzička karijera još uvek na početku. Osim što ima odlične vokalne sposobnosti, odlično svira gitaru i brojne druge muzičke instrumente, što ga čini jednom od najtalentovanijih tinejdžerskih zvezda u regionu.

Bend Savremene gimnazije – „Gimnazijalci” otvorio vrata Viktorove muzičke karijere

Mladi pevač je tokom školovanja u Savremenoj bio član jednog od najboljih gimnazijskih bendova „Gimnazijalci”, koji mu je bio odlična odskočna daska za dalji razvoj solo muzičke karijere.

Tokom školovanja u Savremenoj Viktor je pokazao i svoj glumački talenat, odnosno spojio pevanje i glumu, i zajedno sa svojim drugarima iz Savremene imao zapažene uloge u njihovom mjuziklu „SGrease”. 

Takođe, Viktor je nedavno gostovao i na Televiziji N1, gde se predstavio zajedno sa Urošem Krstovićem, koordinatorom za vannastavne aktivnosti u Savremenoj, gde su, osim razgovora sa voditeljkom, imali priliku i da se predstave u muzičkom smislu. 

Razvoj talenata učenika kroz savremene sekcije

Savremena nastoji da svojim učenicima omogući najsavremenije uslove za rast i razvoj kako u obrazovnom smislu, tako i u smislu vannastavnih aktivnosti, odnosno razvoja njihovih talenata. Učenici na ovaj način imaju mogućnost da prepoznaju svoja interesovanja, talente i potencijal za dalji razvoj kao članovi sekcija Savremene, koje su najbolji ambijent za razvoj talenata.

Viktoru želimo puno uspeha i u nastavku muzičke karijere!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.