Veslački tim učenika Viktora Šušića nastavlja da niže uspehe

Savremeni gimnazijalac Viktor Šušić je sa svojim veslačkim timom klubu Partizan doneo nova zlatna odličja. Ovaj izuzetan plasman najbolja je uvertira za poslednju etapu takmičenja, koja je zakazana za septembar.

Mladi veslači zablistali i u četvercu i u osmercu

Drugog finalnog dana Državnog šampionata na Paliću, koji je održan 30. juna, Partizan je osvojio ukupno sedam medalja, od kojih se za čak dva zlata izborio Viktor u timu, i to u četvercu za juniore sa 6:45:23 i u osmercu za juniore sa 6:14:54. Ovi zlatni momci su tako postali prvaci Srbije u svom sportu. 

Viktor_Šušić_savremeni_gimnazijalac

Izvor za fotografije: http://www.vkp.rs/

Viktor je sa svojim timom u prethodnom periodu postizao izuzetne rezultate .

Najbolja priprema za poslednju etapu, koja ih očekuje u septembru

Posle ovog takmičenja Viktor će sa svojim timom moći da se bori u poslednjoj etapi za najjače i najznačajnije domaće takmičenje, koje će se odigrati 21. septembra u Beogradu.

Čestitamo Viktoru i uz njega smo i u daljim takmičenjima.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.