Matursko veče četvrte generacije savremenih maturanata

Nekoliko dana nakon uručenja diploma savremenim maturantima usledio je maturski bal, takođe organizovan u hotelu „Hajat”.

Maturantima se obratila Milka Keser, direktorka škole, čestitala im na uspešno završenom školovanju i poželela sreću u daljem životu i građenju karijere, podsećajući ih da su im vrata škole uvek otvorena.

Ponosni smo na naše savremene maturante!

Gimnazijalci su se uz zabavu i osmehe podsetili svih lepih zajedničkih trenutaka i obeležili ovu, za njih posebnu, noć. Učenici, profesori i roditelji su poručili da su izuzetno ponosni, zadovoljni, ali i pomalo tužni što je savremenoj avanturi i druženju došao kraj.

Još jednom čestitamo svim učenicima Savremene gimnazije na njihovim uspesima. Znamo da je njihova budućnost sigurna i da ih uspesi tek očekuju!

Više fotografija s maturskog bala pogledajte u galeriji.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.