LINK eSports učestvovao na Games.CON-u 2022

LINK eSports je učestvovao na ovogodišnjem festivalu „Games.CON”, koji je održan u periodu od 25. do 27. novembra na Beogradskom sajmu.

Kako je ovo najveći e-sport događaj kod nas, članovi LINK eSportsa su uzeli učešće kao takmičari u raznim disciplinama. Neke od disciplina u kojima su naši igrači pokazali izuzetan takmičarski duh i ostvarili sjajne rezultate su Valorant, TFT, FIFA, CS: GO, Tekken i Mortal Kombat 11.

Izvanredna fer-plej igra i sjajni rezultati naših gejmera

Istaknuti LINK e-sportisti ove godine su bili Nemanja Jokić i Bojan Vaselek, studenti ITS-a. Nemanja je na FIFA turniru stigao do četvrtfinala i time se kvalifikovao u najboljih osam od ukupno sto dvadeset osam takmičara. Bojan je učestvovao na TFT turniru, gde je stigao do istog nivoa takmičenja, na kome je za samo jedan bod propustio plasman u polufinale.

Bilo je ovo jedno odlično iskustvo za sve članove LINK eSportsa i ponosni smo što smo na ovako veliki događaj izašli sa ekipama ambicioznih igrača koji su kroz takmičarski e-sport pokazali izvanrednu fer-plej igru i postigli sjajne rezultate.

Atmosferu samog događaja možete pogledati u galeriji fotografija.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.