Održan trening za LINK e-sportiste pod sloganom „Da se umrežimo”

Udruženje „LINK eSports” je do sada organizovao brojne događaje koji su podrazumevali nadmetanja ili saradnju u najpopularnijim e-sportskim disciplinama. Ovaj put „LINK eSports” je organizovao nadmetanja u sportovima poput odbojke, badmintona i stonog tenisa u vidu prijateljskih igara čiji je cilj fizička aktivnost i održavanje dobrog zdravlja naših e-sportista.

Trening za LINK e-sportiste

Kako su zdravlje i zdrave navike vrednosti koje „LINK eSports” ceni, ovakav događaj je bio sjajna prilika za unapređivanje saradnje i timskog rada kroz učestvovanje u raznim sportovima.

Zadovoljstvo nam je da vidimo da je akcija poput organizovanog sportskog treninga naišla na interesovanje naših članova, a planiramo još sličnih sportskih aktivnosti u budućnosti.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.