Goran Lončar – savremeni fudbaler koji niže fudbalske uspehe

Savremena gimnazija se ponosi sportskim uspesima svojih učenika, a poseban razlog za radost ovih dana pružio joj je savremeni fudbaler Goran Lončar, član fudbalske kadetske reprezentacije Srbije U-17.

Goran je i do sada postizao uspehe u crno-belom dresu Partizana, ali se u prošloj godini pokazao i kao ključni igrač fudbalskog tima Savremene gimnazije.

Borba za učešće na Evropskom prvenstvu za kadete

Savremeni fudbaler Goran je sa svojim saigračima iz reprezentacije ostvario dve ubedljive pobede protiv ekipe Jermenije u utakmicama koje su bile poslednja provera pred kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Borbu za prolazak na prvenstvo, koje će se održati sledeće godine u maju, Goran će sa reprezentacijom voditi veoma brzo, već od 18. do 25. oktobra.

Savremeni fudbaler iz Savremene gimnazije

Podrška škole za ostvarenje svih ambicija

Savremena gimnazija podržava talente svojih učenika, a sportistima omogućava prilagođenu nastavu i razumevanje koje čini da se osećaju rasterećeno u postizanju uspeha i u sportu i u sticanju kvalitetnog obrazovanja.

Goranu želimo sreću u predstojećim kvalifikacijama i plasman na Evropsko prvenstvo za kadete u fudbalu sledeće godine!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.