Još jedno zlato za kik-bokserku Natašu Katić, ovog puta na Prvenstvu Beograda

Savremena kik-bokserka Nataša Katić osvojila je zlatnu medalju na Prvenstvu Beograda, koje je održano u subotu, 6. oktobra, u Lazarevcu, u sali SRC „Kolubara”, u organizaciji Kik-boks kluba Kolubara, a u saradnji sa Kik-boks savezom Beograda.

Ovo takmičenje okupilo je mnoge kik-boksere iz skoro svih beogradskih klubova, konkurencija je bila veoma jaka, što je za našu gimnazijalku bilo izazov i podstrek da pokaže svoju tehniku i snagu i da postigne najbolji uspeh.

Premeštanje u višu kategoriju nije je omelo na putu ka pobedi

Nataša se takmičila u K-1 disciplini u kategoriji juniorki do 60 kilograma. Iako je bila spremna za meč, nije se sve odvijalo po predviđenom planu.

„Prijavila sam se za manju kategoriju, ali protivnica nije bilo. Zato sam prebačena u veću kategoriju. Međutim, to mi nije bila prepreka na putu do zlata”, izjavila je Nataša nakon završetka turnira.

Sport

K-1 je najmlađa disciplina kik-boksa u kojoj je dozvoljena upotreba kolena. Zbog svoje atraktivnosti, sve je popularnija i postala je jedna od vodećih disciplina. Posvećenost kik-boksu i treninzima i, pre svega, velika ljubav prema ovom sportu doneli su Nataši niz prethodnih uspeha u različitim disciplinama.

Da podsetimo, Nataša je savremena gimnazijalka, koja je do sada već osvajala prestižne medalje na bokserskim takmičenjima, pa je tako zlatnu medalju odnela prošle godine na takmičenju „Trofej Beograda”, dok se ove godine okitila srebrom na Evropskom kik-boks kupu Srbija Open 2018.

Čestitamo Nataši na ovom uspehu i želimo joj još ovakvih pobeda!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.