Minja Ćirić se plasirao na gradsko takmičenje iz istorije

Savremeni maturant Minja Ćirić ostvario je odličan uspeh na opštinskom takmičenju iz istorije održanom 27. februara u XIV beogradskoj gimnaziji, osvojivši 37 bodova od maksimalnih 40. Minja je zauzeo drugo mesto i time se plasirao u naredni nivo takmičenja (gradsko takmičenje).

Minja Ćirić je prošle godine ostvario zapažene rezultate na takmičenjima iz geografije

Minja Ćirić nastavlja uspešno da predstavlja školu na takmičenjima. Prošle godine postigao je zapažene rezultate iz geografije kada je osvojio prvo mesto na republičkom takmičenju i plasirao se na Evropsku geografsku olimpijadu.

Želimo Minji mnogo uspeha na predstojećem takmičenju. Imajući u vidu Minjin trud, rad, zalaganje i znanje, sigurni smo da pomenuti uspeh neće izostati!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.