„LINK Summer Jobs 2022” – održan sastanak učesnika projekta sa predsednikom LINKgroupa

Učesnici u projektu „LINK Summer Jobs 2022”, učenici srednjih škola LINK edu Alliance: Savremene gimnazije, International Schoola i Srednje škole za IT – ITHS, koji su tokom leta stekli svoja prva iskustva na radu, i to u LINKgroupu, bili su gosti predsednika grupe, prof. dr Valentina Kuleta, na sastanku posvećenom njihovim iskustvima tokom trajanja projekta.

LINK Summer Jobs 2022

Mladalačka znatiželja i zdrava ambicija pokrenule su energiju starijih kolega

U prijatnom druženju sa predsednikom grupe i članovima njegovog Kabineta, kolege sa projekta su pričale o tome kakav utisak je na njih ostavilo upoznavanje sa poslovnim segmentima LINK-a i kakav značaj za njih imaju iskustva i impresije koje nose sa rada. Svi učesnici na projektu su izrazili želju da se sledeće godine tokom letnjeg raspusta vrate u sad već poznato okruženje, ističući kao najvažnije to što su se oprobali u radu na realnim zadacima, upoznali sa HR procesima, dobili pomoć u karijernim izborima, upoznali nove kolege, proširili vidike i osetili finansijsku sigurnost.

Profesor Kuleto istakao je da su učenici, kolege sa projekta „LINK Summer Jobs 2022”, svojim radom doprineli realizaciji važnih zadataka, projekata, tekućih aktivnosti, i tokom jednog kratkog perioda ostavili vidljiv trag u poslovanju LINKgroupa. Njihova mladalačka znatiželja i zdrava ambicija pokrenule su energiju starijih kolega i unele nov, pozitivan duh u sistem.

Dragocena razmena iskustva

Sastanak je iniciran kako bi LINKgroup sagledao svoje poslovanje iz ugla mladih ljudi kojima je ovo bilo prvo iskustvo u radu i kroz sticanje novih uvida uveo novine u svoj rad, što je bilo dragoceno i za učenike, koji su dobili korisne savete od predsednika grupe, i za LINKgroup, koji je dobio potvrdu kvaliteta svojih procesa i pristupa obrazovanju u okviru LINK edu Alliance K–12 škola. Radujemo se budućim susretima i sjajnim prilikama sa našim učenicima, kako bismo nastavili jedni od drugih da učimo.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.