Prvo mesto za Nikolu Milosavljevića na gitarskom takmičenju „VArt 2017”

Savremeni gimnazijalac Nikola Milosavljević nastavio je da niže uspehe, pa je tako u novu takmičarsku sezonu zakoračio osvajanjem prvog mesta na gitarskom takmičenju VArt 2017”, koje je održano u nedelju, 10. decembra, u Valjevu.

Proveren recept za uspeh

Talentovani Nikola je do sada već ostvario zapažene rezultate na priznatim takmičenjima poput Naissus Guitar Festivala, Guitar Art Festivala, Memorijala „Dušan Protić” i međunarodnog bijenala u Leskovcu, a sada se odlično pokazao i na „VArt” internacionalnom gitarskom takmičenju, devetom po redu.

Uspeh Nikole Milosavljevića

Muzička škola Živorad Grbić” u Valjevu bila je mesto susreta najboljih gitarista iz Srbije, gde je Nikola u takmičarskom delu programa izveo tri kompozicije, osvojio 94,33 poena i poneo prvu nagradu u kategoriji učenika prvog i drugog razreda srednjih muzičkih škola.

Čestitamo Nikoli na osvojenoj nagradi i nagoveštaju nove, uspešne sezone!

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.