Pevač Viktor Đurić - savremena teen zvezda

Mladi pevač Viktor Đurić je frontmen jednog od najboljih gimnazijskih bendova "Gimnazijalci". Bend je bio odlična odskočna daska za solo karijeru kojoj se posvetio paralelno sa školovanjem.

Iako je tek zakoračio u solo vode, već sada je veoma popularan. Ipak, on stoji čvrsto na nogama, ne dozvoljavajući da ga novostečena slava iskvari. U razgovoru sa medijima često ističe da ne voli da priča o sebi, već želi da njegove pesme govore umesto njega.

Viktor Đurić u maniru najboljih kantautora već priprema svoj album prvenac za koji sam piše i izvodi pesme. Njegov glas je već nadaleko poznat, a to što se odlično služi mnogim instrumentima, a pre svega gitarom, čini ga jednim od najtalentovanijih savremenih teen zvezda u regionu. 

Viktor Đurić biografija

Viktor Đurić rođen je na Kipru 22. oktobra 2000. godine. 

Muzikom je počeo da se bavi sa 14 godina.

Pohađa International School Savremena gde je usavršio engleski jezik i ohrabrio se da komponuje pesme za inostrano tržište.

Piše pesme na srpskom i engleskom jeziku.

Svira klavir, bubnjeve i gitaru.

Muzički se i dalje usavršava u muzičkom studiju koji mu je obezbedila Savremena gimnazija kako bi pomogla svom ultra-talentovanom učeniku.

Trenutno promoviše svoj prvi singl za koji uskoro snima spot.

Često govori da nije pevač, da bi verovatno postao glumac jer je uvek imao nešto da kaže. Na kraju se ipak odlučio za muziku, iako su mnogi u njemu prepoznali glumačkji talenat.

Viktor obožava životinje, naročito pse, mačke i kornjače. 

Iako voli istoriju, kad bi mogao da bira u kom vremenu bi živeo izabrao bi savremeno doba.

Vesti

  • Pevač Viktor Đurić, savremena teen zvezda, gostovao je poslednjoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na TV Prva. Viktor je sa zadovoljstvom prihvatio poziv i pri tom otpevao svoju novu pesmu.  Reakcije su bile očekivano odlične uz želje publike da ga što pre čuje opet. 
  • Gostovanje i nastup u jutarnjem programu TV Happy. 
  • Viktor je pokazao svoj glumački i pevački talenat u novogodišnjem mjuziklu "SGrease"
  • Održao fantastičan koncert na Future Park.
  • Dokazao se i kao pevač u inostranstvu. Reakcije su bile fantastične, ohrabrujući Viktora da napravi naredni korak ka međunarodnoj karijeri.
  • Novogodišnji nastup na Christmas Platzu je bio nastup o kome se pričalo.

 

 

 

 

 

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.