Klizanje u „Pingvinu” na časovima fizičkog

Savremeni gimnazijalci su navikli na kreativne i neobične časove, pa nije neobično što su časove fizičkog tokom snežnih zimskih dana, umesto u sali, proveli na poznatom beogradskom klizalištu „Pingvin” na Novom Beogradu.

Poslednje nedelje februara podsetili su se svih čari ovog zimskog sporta, koji su praktikovali i prethodnih godina.

Razgibavanje i zabava na ledu

Savremeni gimnazijalci su se zagrejali dok su izvodili akrobacije na klizaljkama i trudili se da održe ravnotežu na ledu. Čas fizičkog vaspitanja proleteo je u druženju i smehu, a učenici će ga pamtiti po nezaboravnom provodu i odličnoj zabavi.

klizanje savremenih gimnazijalaca

Pogledajte kako je prošle godine izgledala avantura savremenih gimnazijalaca na ledu:

Iznenađenjima koja slede savremeni gimnazijalci se unapred raduju. Nakon Airsofta, kuglanja, sportskih igara u Kovilovu, mačevanja i skvoša, jasno nam je zašto su časovi fizičkog vaspitanja omiljeni u Savremenoj gimnaziji.

Jedva čekamo da vidimo nove ideje savremenih profesora i učenika.

 

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.