eduTV obrazovna televizija – korak dalje za učenje 21. veka

shlajfna

 

Doživotno obrazovanje i usavršavanje su neizostavan trend modernog doba, a njihov značaj je nemerljiv.

Zato učenici Savremene gimnazije preko svoje Android mobilne aplikacije imaju mogućnost da u svakom trenutku gledaju obrazovnu televiziju eduTV, prvu neprofitnu edukativnu TV stanicu u regionu, čija je misija da kroz širenje edukativnih sadržaja podstiče želju za edukacijom tokom celog života.

Edu Tv za Savremene učenike

eduTV kreira program blizak, pre svega, mladima, ali i svima koji žele da unaprede svoje znanje i veštine. Ova obrazovna televizija istovremeno edukuje i motiviše na svakodnevno učenje, informisanje i lično usavršavanje, ne zaboravljajući pritom ni na zabavu. eduTV želi da se približi savremenom gledaocu koji bira tempo kada i šta želi da gleda, ali i da uči čak i dok se opušta uz TV program.

Teme koje obrađuje eduTV i način na koji to radi uvešće vas u savremenu eru televizije. Usmerena je na ljude koji znaju da cene svaki trenutak svog vremena.

eduTV je projekat kompanije LINK group, osnivača Savremene gimnazije, pa svi naši učenici i putem SG mobilne aplikacije za Android uređaje mogu da prate veliki broj interesantnih i korisnih sadržaja, koji im pomažu da unaprede svoja znanja i veštine, i na ovaj način učenje učine još interesantnijim.

eduTV – kanal za učenje i zabavu

Na eduTV-u edukativni sadržaj pratite na drugačiji i zabavniji način. U nesvakidašnje osmišljenim emisijama koje obrađuju savremene teme iz različitih oblasti imate priliku da saznate nove, korisne stvari i dobijete ideje i motivaciju za lično usavršavanje i napredovanje.

eduTV vam omogućava i da budete u toku sa zanimljivostima kako iz sveta nauke, obrazovanja, tehnologije i biznisa, tako i iz sveta kulture, umetnosti i mnogih drugih oblasti.

Izaberite pravu eduTV emisiju za sebe

Za interesantne teme iz polja nauke i obrazovanja tu su emisije „Super nauka”, „Space Show”, „Edukacija” i „Veliki umovi”. Ako razmišljate o planovima za svoju buduću profesiju, želite da se oprobate u preduzetništvu ili različitim projektima, eduTV je vaš savetnik kroz emisije „eduKARIJERA” i „How To”.

Inspirativne priče o najperspektivnijim mladim ljudima iz naše zemlje očekuju vas u „Talentima”, dok su psihološke teme rezervisane za „Mape uma” i „Psihološki ugao”. Emisija „Tema nedelje” bavi se aktuelnim društvenim temama kao što su dualno obrazovanje, privatno školstvo i mnoge druge, što posebno može interesovati savremene gimnazijalce, a gosti su stručnjaci iz različitih oblasti.

Praktične savete koji se tiču zdravlja, ishrane i nege duha i tela moći ćete da čujete u emisijama „Gastro bukvar”, „Saveti za vas” i „Body&Soul”.

Sve ovo i još mnogo toga očekuje vas na eduTV-u, zato iskoristite priliku da pratite program ove edukativne televizije – očekuju vas brojna iznenađenja!

Savremena gimnazija

Predupis za generaciju 2020/21. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.

Preuzmite informator Savremene gimnazije

Pred vama je najnoviji informator Savremene gimnazije u kome ćete pronaći sve važne informacije o školi.

Preuzmite informator i saznajte:

  • Razlike između Kembridž, Kombinovanog i Nacionalnog programa
  • Detaljan nastavni plan za svaki program
  • Uslove upisa
  • Pogodnosti koje škola pruža
  • Razloge zašto je SG najbolji izbor baš za vas
  • Više o jedinstvenom i kreativnom nastavnom pristupu
  • Kako tehnologijom i savremenim konceptom do lakšeg i zanimljivijeg učenja
  • Šta je Google Classroom Technology
  • Kako obezbediti prohodnost na sve svetske fakultete
  • Još mnogo toga...

Unesite podatke i preuzmite svoj primerak informatora Savremene gimnazije.