Časovi fizičkog vaspitanja u modernom sportskom centru

Savremena gimnazija vodi računa ne samo o unapređenju znanja i razvoju duha svojih učenika, već i o njihovom zdravlju i nastoji da kod njih podstiče i razvija zdrave životne navike. Bavljenje sportom je podjednako važno kao i bavljenje naukom.

Zato učenici Savremene gimnazije nekoliko puta nedeljno imaju časove fizičkog vaspitanja u jednom od najmodernijih sportskih centara u prestonici, Dynamic sport & health clubu.

klub Dynamic

Sportski centar Dynamic objedinjuje prostore za različite vrste sportova, vežbanje i plivanje. Učenicima Savremene gimnazije na raspolaganju su velika sala za razne ekipne sportove Dynamic arena, mala sala za fitnes – life fitness studio i bazen, takozvana aqua joy zona.

Dynamic arena

kosarkaska sala i kosarka u okviru fizičkog vaspitanja

Dynamic arena je velika sportska dvorana sa izuzetnim uslovima i modernom opremom za bavljenje ekipnim sportovima, kao što su košarka, odbojka, fudbal i slično.

Sala je klimatizovana i ima ozvučenje, tribine, led rasvetu, svlačionice sa podnim grejanjem, tuševima i ormarićima za odlaganje stvari.

Aqua joy zona

bazen za nase ucenike

Veliki i odlično dizajniran bazen i prostor koji ga okružuju nazivaju oazom dobrog osećaja, energije i smeha.

Bazen je dimenzija 15x8 m i dubine 90-120 cm, sa temperaturom vode od 30° i vazduha 31°-32°C. Prostor oko bazena i svlačionice imaju ugrađeno podno grejanje, a objekat je opremljen savremenim sistemima za brzu filtraciju vode.

Life fitness studio

life fitness studio

Više vas zanima grupno vežbanje? Onda je pravo mesto za vas fitnes sala sportskog centra Dynamic. Ovde možete vežbati u grupnim programima koji će unaprediti vašu izdržljivost, snagu i gipkost i učiniti da trening za vas ne bude obaveza, već zadovoljstvo i inspiracija. Najbolji uslovi fizičkog vaspitanja u zemlji!

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.