Donesite najbolju novogodišnju odluku

Poklonite svom detetu Kembridž obrazovanje i osigurajte njegovu budućnost

Kvalitetno obrazovanje je najbolji poklon

Konačno imate mogućnost da donesete najbolju novogodišnju odluku i investirate u budućnost svog deteta. Sada je pravi trenutak za to, jer najpovoljniji uslovi za upis u Savremenu gimnaziju traju samo do 3. januara. Upišite svoje dete u Savremenu gimnaziju i investirajte u njegovu budućnost uz školarine niže za 45%.

Vreme je da realizujete najbolju novogodišnju odluku i svom detetu poklonite ono što do sada nikada niste i, što je najvažnije, osigurate mu put ka uspešnoj budućnosti.

Popunite ovu prijavu i obezbedite mesto za svoje dete!

PRIJAVA

Investirajte u budućnost svog deteta

Obezbedite mu srećnu i uspešnu 2019. i svaku narednu godinu uz savremeno i kvalitetno obrazovanje koje otvara mogućnosti, razvija talente i daje vašem detetu šansu da upiše bilo koji svetski univerzitet.

Savremena gimnazija je stvarno drugačija. Učenici je vole i raduju se svakom novom školskom danu. Zbog individualnog pristupa svakom učeniku, u Savremenoj gimnaziji vlada disciplina, ali nema pritiska i stresa. Učenje je kvalitetno, a u isto vreme i zabavno. Kada vaše dete bude „otpakovalo” svoj novogodišnji poklon, oduševiće se, jer će mu svaki odlazak u školu, u budućnosti, predstavljati zadovoljstvo.

Zašto je Savremena gimnazija pravi izbor

Savremena gimnazija radi po Kembridž planu i programu, koji ispunjava najviše standarde kvaliteta, a po završetku školovanja učenici mogu steći svetski priznate Kembridž diplome. Učenje je podržano primenom najnovijih tehnologija, kao što su tablet uređaji, interaktivne table i stolovi, elektronski dnevnici i jedinstvena eLearning platforma.

Učenici provode vreme u jedinstvenim, posebno dizajniranim učionicama ‒ Intelligent Classroom i Google Technology Classroom, a sale za rekreaciju, odmor, učenje i druženje podređene su njihovim potrebama i kreirane s ciljem da učenici daju maksimalne rezultate, uz lako i zanimljivo učenje.

Zdravo okruženje u Savremenoj gimnaziji

Uz sve to, učenje je interaktivno, kreativno i zanimljivo, jer profesori Savremene gimnazije, vrhunski stručnjaci u svom poslu, neprestano pronalaze nove, drugačije načine prenošenja znanja i nastoje da znanje koje učenici usvajaju bude praktično i primenljivo.

Vaše dete sada ima priliku da se školuje u ovako savremenom okruženju, u savršenim uslovima za rad, i da dobije prestižno i kvalitetno obrazovanje po ceni od svega 146 evra mesečno. A to svakako i zaslužuje.

Iskoristite najpovoljnije cene do 3. 1.
Uštedite od 2.510 do 4.000 evra

U zavisnosti od programa koji izaberete, prijavom do 3. januara 2019. možete uštedeti od 2.510 do 4.000 evra. Izaberite:

  • Kombinovani program 

    Cena školovanja u školskoj 2019/2020. godini za Kombinovani program iznosi 3.900 evra. Ova cena je niža za 3.000 evra u odnosu na punu cenu školovanja.

  • Nacionalni program

    Cena školovanja u školskoj 2019/2020. godini za Nacionalni program iznosi 2.990 evra. Ova cena je niža za 2.510 evra u odnosu na punu cenu školovanja.

  • Cambridge International program

    Cena školovanja u školskoj 2019/2020. godini za Cambridge International program iznosi 5.900 evra. Ova cena je niža za 4.000 evra u odnosu na punu cenu školovanja.

Tu smo za sva vaša pitanja

Najbolje je da se o svemu detaljnije raspitate putem broja telefona (011) 4011 223 ili mejla office@savremena-gimnazija.edu.rs. Pozovite nas što pre, jer su povlašćene cene školovanja aktuelne samo do 3. januara 2019. godine!

Uz sve navedene pogodnosti koje nudi Savremena gimnazija, ukoliko ste u inostranstvu ili ste jednostavno zauzeti, možete da zakažete video-sastanak sa savetnicima za upis ili direktorkom škole i tako saznate sve što vas interesuje o Savremenoj gimnaziji, upisu i svim beneficijama koje vam stoje na raspolaganju.

Možete kontaktirati sa školom putem Skypea: savremena.gimnazija i zakazati sastanak kada vama odgovara. Ovo je još jedan od načina da izađemo u susret svima koji žele da saznaju više o Savremenoj gimnaziji, a nisu u mogućnosti da dođu na sastanak u školu.

Pozovite nas, pišite ili zakažite sastanak i pitajte sve što vas zanima. Na raspolaganju smo vam da odgovorimo na sva pitanja, rešimo sve nedoumice i damo sva potrebna objašnjenja i informacije.

Požurite! Povlašćeni uslovi su aktuelni samo do 3. 1.

Broj mesta za upis po najpovoljnijim cenama je ograničen. Nažalost, neće biti dovoljno mesta za sve zainteresovane koji se prijave.

Obezbedite svom detetu mesto u Kembridž gimnaziji za svega 146 evra mesečno! »

Broj mesta je ograničen, prijavite se do 3. januara

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.