Kvalitetno obrazovanje sada je dostupno svima!

SAMO DO 31.7.2024:
U toku je upis za generaciju 2024/25. Obezbedite svom detetu školovanje u najsavremenijoj Kembridž gimnaziji već od 415 evra mesečno

Kvalitetno i savremeno obrazovanje ne sme biti dostupno samo malom krugu ljudi koji su u mogućnosti da izdvoje nekoliko desetina hiljada evra godišnje, već i svima koji svom detetu mogu i žele obezbediti najbolje obrazovanje kakvo zaslužuje.

Vođeni ovom idejom, omogućili smo vam da svoje dete upišete u najsavremeniju Kembridž gimnaziju u Srbiji, Savremenu gimnaziju, po akcijskoj ceni, na 12 mesečnih rata. Na taj način vaše dete će dobiti sigurno najviše od obrazovanja trenutno dostupnog u Srbiji, već od 415 evra mesečno.

Ove povlašćene cene važe samo za rani upis u I ili II razred, odnosno za prijave do 31. jula.

Zato, obezbedite mesto na vreme, ostvarite popust i osigurajte uspešnu budućnost svom detetu.

Vaše najbolje ulaganje u budućnost

Verovatno ste priželjkivali, a da li ste ikada pomislili da ćete svom detetu zaista i moći da obezbedite Kembridž obrazovanje i uspešnu akademsku budućnost?

Uz značajno umanjenu cenu školarine, prestižnu Kembridž edukaciju približili smo svakoj porodici, pa i vašoj. Ovaj ogroman popust vam nudi jasnu računicu.

Iznos koji ćete izdvajati za vrhunsko školovanje svog deteta u elitnoj gimnaziji je manji od rate za automobil ili mesečne porodične nabavke namirnica, a o nekim još krupnijim izdacima da ni ne govorimo. Vama, kao odgovornom roditelju svesnom značaja kvalitetnog obrazovanja, nema potrebe da posebno ističemo koliko je važna odluka u kojoj školi će vaše dete nastaviti školovanje.

Dobar izbor srednje škole će uticati na vaše dete u svim aspektima. Kvalitetno obrazovanje ne podrazumeva samo sticanje znanja već i posvećen pedagoški rad. Pored znanja koje otvara vrata najprestižnijih svetskih fakulteta i jednog dana, uspešne karijere, vaše dete pre svega treba da izraste u kvalitetnu osobu. Sada smo tu i mi da vam u tome pomognemo.

Zato je važno da donesete pravu odluku i iskoristite povlašćene uslove upisa dostupne do 31. jula.

Zakažite sastanak i pitajte sve što vas zanima

Najbolje je da se o svemu detaljnije raspitate putem broja telefona (011) 4011 220 ili mejla upis@savremena-gimnazija.edu.rs. Pozovite nas što pre, jer se akcija uskoro završava i cene će porasti!

Uz sve navedene pogodnosti koje nudi Savremena gimnazija, ukoliko ste u inostranstvu ili ste jednostavno zauzeti, možete da zakažete video sastanak sa savetnicima za upis ili direktorkom škole i tako saznate sve što vas interesuje o Savremenoj gimnaziji, upisu i svim beneficijama koje vam stoje na raspolaganju.

Možete kontaktirati sa školom putem Vibera i zakazati sastanak kada vama odgovara. Ovo je još jedan od načina da izađemo u susret svima koji žele da saznaju više o Savremenoj gimnaziji, a nisu u mogućnosti da dođu na sastanak u školu.

Pozovite nas, pišite ili zakažite sastanak i pitajte sve što vas zanima. Na raspolaganju smo vam da odgovorimo na sva pitanja, rešimo sve nedoumice i damo sva potrebna objašnjenja i informacije.

Zašto je Savremena gimnazija pravi izbor?

Savremena gimnazija radi po Kembridž planu i programu koji ispunjava najviše standarde kvaliteta, a po završetku školovanja učenici mogu steći svetski priznate Kembridž diplome. Učenje je podržano primenom najnovijih tehnologija, kao što su tablet uređaji, interaktivne table, elektronski dnevnici i jedinstvena eLearning platforma.

Učenici provode vreme u jedinstvenim, posebno dizajniranim učionicama ‒ Intelligent Classroom i Google Technology Classroom, a sale za odmor, učenje i druženje podređene su njihovim potrebama i kreirane da daju maksimalne rezultate uz lako i zanimljivo učenje.

Uz sve to, učenje je interaktivno, kreativno i zanimljivo, jer profesori Savremene gimnazije, vrhunski stručnjaci u svom poslu, neprestano pronalaze nove, drugačije načine prenošenja znanja i nastoje da znanje koje učenici usvajaju bude praktično i primenjivo. Kvalitetno obrazovanje je dostupno i u najkreativnijim oblicima predavanja na Savremenoj gimnaziji.

Vaše dete sada ima priliku da se školuje u ovako savremenom okruženju, u savršenim uslovima za rad i dobije prestižno obrazovanje po ceni od svega 415 evra mesečno. A to svakako i zaslužuje.

Ušteda do 2,022 evra godišnje

U zavisnosti od programa i smera koji izaberete, prijavom do 31. jula možete uštedeti do 2,022 evra godišnje.

Broj mesta za upis po akcijskim cenama je strogo ograničen. Nažalost, neće biti dovoljno mesta za sve zainteresovane koji se prijave.

Prijavite se do 31. jula 2024. »

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.