Preuzmite Vaš „Vodič za učenje”

Ovaj vodič je kreiran sa željom da Vašem detetu pokažemo kako da uspešno i efikasno uči, kako da se najbolje pripremi za polaganje različitih vrsta ispita, kako da organizuje radni prostor, kako da brzo čita, kako da se opusti u toku učenja i još mnogo toga.

Sigurni smo da će vam koristiti. Vaš besplatan primerak možete preuzeti ovde:

OVDE KLIKNITE DA PREUZMETE IZVEŠTAJ: Vodič za učenje (pdf)

BONUS: Bilten Savremene gimnazije

Preuzimanjem priručnika, prijavili ste se na bilten „Izbor škole za sigurnu budućnost”, kroz koji ćete dobiti još sličnih priručnika, vodiča, informatore, novosti iz sveta obrazovanja, veštine koje su neophodne za 21. vek, kao i vesti iz Savremene gimnazije.

Cilj ovog biltena je jednostavan – da uvek budete u toku sa svim informacijama koje se tiču noviteta u obrazovanju u Srbiji, ali i u svetu.

Zapamtite: možete se odjaviti bilo kada, jednim klikom, iz svakog biltena koji dobijete.

Za više informacija možete kontaktirati sa nama putem telefona 011/40-11-223 ili mejla upis@savremena-gimnazija.edu.rs.

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.