Preuzmite Vaš priručnik „Veštine za 21. vek”

Ovaj vodič je kreiran sa željom da Vam približimo koje veštine ključne za uspeh u 21. veku će vaše dete razviti u Savremenoj gimnaziji.

Da bi bili obrazovani i uspešni, kao i da bi napredovali u digitalnoj privredi, učenicima su potrebne upravo ove veštine digitalnog doba. Zato je važno da im škola i obrazovni sistem kroz prenošenje znanja i sistema vrednosti, prenose i ove veštine.

Sigurni smo da će vam koristiti. Vaš besplatan primerak možete preuzeti ovde:

OVDE KLIKNITE DA PREUZMETE IZVEŠTAJ: Veštine za 21. vek (pdf)

BONUS: Bilten Savremene gimnazije

Preuzimanjem priručnika, prijavili ste se na bilten „Izbor škole za sigurnu budućnost”, kroz koji ćete dobiti još sličnih priručnika, vodiča, informatore, novosti iz sveta obrazovanja, kao i vesti iz Savremene gimnazije.

Cilj ovog biltena je jednostavan – da uvek budete u toku sa svim informacijama koje se tiču noviteta u obrazovanju u Srbiji, ali i u svetu.

Zapamtite: možete se odjaviti bilo kada, jednim klikom, iz svakog biltena koji dobijete.

Za više informacija možete kontaktirati sa nama putem telefona 011/40-11-223 ili mejla upis@savremena-gimnazija.edu.rs.

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2022/23. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.