Humanitarna priredba savremenih gimnazijalaca

Svečana priredba učenika Savremene gimnazije održava se u sredu, 15. juna, u Domu omladine, sa početkom u 19  časova.

Svi zainteresovani svoje mesto mogu rezervisati tako što će popuniti prijavu na dnu stranice. Ulaz je besplatan, a broj mesta je ograničen, zato požurite i obezbedite svoju ulaznicu na jedinstveni muzičko-glumački performans.

Priredba koju organizuju učenici Savremene gimnazije

Premijera uzbudljive priče o sudaru različitih muzičkih ukusa

Pogledajte kako izgleda kada se ukrste muzički ukusi tinejdžera i poslušajte bend učenika Savremene gimnazije, u drugoj autorskoj predstavi savremenih gimnazijalaca „Samo nam je ljubav potrebna”, koja na jedinstven način spaja muzičke i glumačke elemente.

Ne propustite ovaj jedinstveni scenski doživljaj i uživajte u uzbudljivoj priči koju su za vas pisali i režirali učenici Savremene gimnazije.

Humanitarna akcija za decu iz Svratišta

Pored fantastične autorske predstave „Samo nam je ljubav potrebna”, savremeni gimnazijalci pripremili su i sapunčiće različitih boja i oblika, koje su izradili ručno u okviru školske sekcije, a kupovinom ovih kreativnih rukotvorina donirate novac za decu iz Svratišta.

Humanitarnoj akciji možete se priključiti i kupovinom zbirke „Strašne i druge priče” koju su u potpunosti napisali i ilustrovali, takođe, učenici Savremene gimnazije, a na autentičan način dočaravaju maštu slikama i rečima.

Prijavite se i rezervišite svoje mesto

Kako biste osigurali prisustvo na humanitarnoj priredbi savremenih gimnazijalaca, potrebno je da:

1. Prijavite se najkasnije do utorka, 14. juna.

2. Dođete u sredu, 15. juna, u 19 časova u Dom omladine.

Ukoliko imate neka pitanja, slobodno kontaktirajte sa nama na broj telefona: 011/4011220.

Broj mesta je ograničen, zato požurite i obezbedite mesto na vreme.

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.