PRIJAVA ZA UPIS U ŠKOLU

shlajfna

Čestitamo! Ovo je prava odluka za Vas i Vaše dete.

Popunjavanjem ovog formulara ne upisujete svoje dete u školu formalno, već pokazujete interesovanje za upis. U roku od 48 sati po prijemu ovog formulara, stručni tim naše škole će kontaktirati sa Vama kako bismo se dogovorili o daljim koracima za formalni upis u školu.

Podaci o učeniku:
Ime i prezime
Adresa
Grad
Poštanski broj
Država
Telefon roditelja
Imejl roditelja

Izaberite program:

 
 
 

Izaberite način školovanja:
Izaberite način plaćanja:

 

 

 

 

 

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2021/22. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.