Priprema za prijemni ispit iz engleskog jezika

uvod u nacionalni skolski program

Savremena gimnazija je odlučila da svojim budućim učenicima koji sada završavaju osnovnu školu, ponudi besplatnu pripremu za polaganje prijemnog ispita iz engleskog jezika, koji Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja organizuje krajem maja, kako bi se sa što manje stresa pripremili za ovaj veliki test znanja.

pripremna nastava iz engleskog jezika

Pripremna nastava počinje u subotu, 10. marta 2018. godine, i održavaće se svake subote u trajanju od četiri školska časa, od 10:00 do 13:00, do polaganja kvalifikacionog testa krajem maja, u Beograđanki, a vodi je profesorka engleskog jezika Savremene gimnazije Ljubica Krstić, koja će se potruditi da učenike ciljno pripremi za polaganje prijemnog ispita.

Nastava se neće održavati 24. marta i 7. aprila zbog uskršnjih praznika.

Ako želite da potvrdite učešće svog deteta, možete kontaktirati sa konsultantom za edukaciju, Zoranom Antić, koja će vas upoznati sa daljom procedurom, putem imejla office@savremena-gimnazija.edu.rs, a ako vaše dete nije u mogućnosti da dođe na čas, molimo vas da pošaljete imejl na ovu istu adresu ili da nam se obratite telefonom na broj 011 4011 220.

Želeli bismo da naglasimo da je priprema za polaganje besplatna ali i obavezna za sve one koji su se prijavili.

 

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.