Školski prostor u Beograđanki

shlajfna

 

Savremena gimnazija, škola koja svojim savremenim pristupom uspešno priprema učenike za najveća dostignuća, nalazi se na modernoj lokaciji u Beogradu. Učenici Nacionalnog i Kombinovanog programa časove imaju u centru grada, na trećem i četvrtom spratu popularne Beograđanke.

Ekskluzivna lokacija sa zasebnim ulazom za učenike

Prostorije naše Future Ready škole nalaze se u samom centru grada, na 3. i 4. spratu Beograđanke. Do njih stižete preko posebnog ulaza u Savremenu gimnaziju, iz Ulice kralja Milana.

Zakoračite u virtuelnu turu po Savremenoj gimnaziji

Savremeno uređen prostor

Unutrašnjost škole u Beograđanki uređena je moderno,po ugledu na Gugl prostorije, a već na prijemu moći ćete da osetite duh Savremene gimnazije i uživate u komfornom okruženju dok razgovarate sa ljubaznim osobljem škole.

Enterijer koji inspiriše i motiviše

Nov, interaktivan i kreativan prostor Savremene gimnazije podstiče učenike i profesore da postižu sjajne akademske rezultate i da se razvijaju kako profesionalno, tako i lično. Zastakljene učionice i kancelarije specijalno su projektovane kako bi pokazale transparentnost u radu, uvek dostupne i otvorene profesore, spremne da pomognu u bilo kom trenutku i da podstaknu učenike na međusobno povezivanje.

Interaktivne učionice i kabineti sa mnoštvom novih gedžeta

Kako je Savremena gimnazija prepoznatljiva po Intelligent Classroom konceptu, učionice u Beograđanki tehnološki su potpuno opremljene najnovijim uređajima kao što su: interaktivne table, live stream kamere, Samsung Gear VR, Amazon Echo, tableti, laptopovi i ostali obrazovni gedžeti koji stimulišu učenike da znanje usvajaju na moderan način i unapređuju veštine potrebne za 21. vek.

Amfiteatar sa brojnim tehničkim mogućnostima

Moderan amfiteatar opremljen je najsavremenijom opremom za održavanje raznovrsnih predavanja i školskih događaja, a zahvaljujući raskošnom prostoru, podržava veći broj učesnika u različitim interaktivnim radionicama, gostujućim predavanjima i edukativnim seminarima.

Moderno uređena biblioteka za relaksirano učenje

Savremena gimnazija podstiče svoje učenike da uvek budu u potrazi za znanjem i unapređuju svoje veštine. Upravo to učenicima omogućava moderno uređena biblioteka u kojoj učenici mogu da uče opuštenije.

Fitnes sala sa najnovijim spravama za vežbanje

Savremena gimnazija u Beograđanki, osim savremeno uređenog prostora za učenje i druženje, ima i fitnes salu, opremljenu najnovijim spravama za vežbanje, u kojoj se održavaju časovi fizičkog. Nju učenici mogu da koriste i za popodnevnu rekreaciju, treniranje i jačanje svog organizma.

Komforan školski restoran za maksimalan užitak

Za vreme odmora učenici mogu da ručaju u školskom restoranu i uživaju u ukusnoj, zdravoj i izbalansiranoj ishrani. Mogu i da se opuste u ambijentalnom okruženju, prepuštajući se komforu savremeno dizajniranog prostora za ručanje i odmor.

Kreativno uređen prostor za odmor i druženje

U periodu pre, posle i između časova, učenici Savremene gimnazije mogu da se pripreme za naredna predavanja i opuste u otvorenom prostoru za odmor i druženje. Kreativno i inspirativno okruženje, futuristički dizajnirano, sa izvanredno projektovanim prostorima za okupljanje učenika, opremljeno je najnovijim gedžetima i zanimljivim detaljima.

Savremen dizajn prostora za najbolje rezultate u učenju

Arhitektonski prilagođen tako da prati dinamiku nastave, prostor u Beograđanki učenicima pruža savremen i kreativno dizajniran ambijent oplemenjen najnovijim spravicama za lakše učenje. Moderno uređene učionice podstiču stvaranje umesto pukog prenošenja znanja, zbog čega s radošću iščekujemo još veće uspehe savremenih gimnazijalaca. Uz moderno okruženje kao što je ovo, savremeni gimnazijalci uče van ustaljenih, tradicionalnih okvira, koji učenike vrlo često sputavaju da pokažu svoj maksimum.

Posetite prostorije Savremene gimnazije u Beograđanki

Vrata Savremene gimnazije su otvorena za sve. Sektor za upis kontaktirajte putem mejla upis@savremena-gimnazija.edu.rs, a svoju posetu možete zakazati putem mejla office@savremena-gimnazija.edu.rs ili preko telefona 011/4011223.

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.