Vaš informator je spreman!

uvod u kombinovani plan i program

Vaš primerak informatora Savremene gimnazije možete preuzeti ovde:

Informator Savremene gimnazije (pdf)

Dobro došli na besplatan e-mail bilten Savremene gimnazije

Kao dodatni bonus, dobili ste i prijavu na besplatan e-mail bilten Savremene gimnazije „Izbor škole za sigurnu budućnost”.

Preko ovog biltena obaveštavaćemo Vas o svim novostima, upisnim rokovima, preostalim slobodnim mestima i svemu što Vas može interesovati ukoliko želite da vaše dete upiše Savremenu gimnaziju. Imaćete priliku da saznate sve o tome kako izgledaju kreativno osmišljeni časovi, kako se primenjuje tehnologija u nastavi, koji stil učenja je najefikasniji, kao i o dogodovštinama savremenih gimnazijalaca i ostalim novostima.

Zapamtite: možete se odjaviti bilo kada, jednim klikom, iz svakog biltena koji dobijete.

Za više informacija možete kontaktirati sa nama putem telefona 011/40-11-223 ili mejla upis@savremena-gimnazija.edu.rs.

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2022/23. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.