Odlična prilika za male maturante:

Najsavremenija Kembridž gimnazija u Srbiji poklanja stipendije

Ostvarili ste izuzetne rezultate u nauci, sportu ili umetnosti? Ili jednostavno zaista želite da upišete školu u kojoj ćete steći kvalitetno obrazovanje i koja će vam omogućiti da nastavite školovanje gde god poželite? Konkurišite za stipendiju Savremene gimnazije i školujte se besplatno po programu najsavremenije Kembridž gimnazije u Srbiji!

stipendije Savremene gimnazije
Sve vrednice, genijalci, vukovci, uspešni sportisti, umetničke duše, ali i svi drugi talentovani i nadareni učenici koji se prijave do 31. maja mogu da dobiju neku od šest stipendija Savremene gimnazije i tako ostvare popust na školarinu od 50 do 100 posto. Ovo je jedinstvena prilika za sve učenike koji žele da budu deo uspešne generacije Kembridž gimnazijalaca.

Prilika za sve: budite deo elite koja se izdvaja znanjem

Verujemo da rad, trud i uspesi treba da budu posebno nagrađeni i da to ne sme da zavisi od platežne sposobnosti roditelja.

U Savremenoj gimnaziji stvaramo istinsku elitu talentovanih, obrazovanih i vrednih mladih ljudi, intelektualaca i budućih lidera koji se ističu kvalitetnim obrazovanjem, svojim radom i težnjom ka najboljem.

Upravo zbog toga smo u Savremenoj gimnaziji osmislili šest različitih stipendija za učenike osmog razreda osnovne škole, kao i one koji već pohađaju Savremenu gimnaziju a imaju dostignuća iz različitih oblasti: nauke, sporta ili umetnosti, kao i za sve ostale koji vredno rade, neprestano se usavršavaju i postižu rezultate. Smatramo da je to najbolji način da vas nagradimo i podstaknemo.

Potrebni koraci

1. Popunite prijavni obrazac za stipendiju.

2. Nakon prijave, sa vama će kontaktirati savetnik za upis u Savremenu gimnaziju i dogovoriti se o svim detaljima konkurisanja.

3. Dve nedelje nakon završetka konkursa bićete obavešteni o rezultatima stipendiranja.

Uslovi i pravila za dobijanje stipendije

 • Za stipendije mogu da konkurišu svi osmaci koji uspešno završavaju osnovnu školu i učenici Savremene gimnazije koji završavaju prvu, drugu i treću godinu.
 • Krajnji rok za prijavu je 31. maj.
 • Komisija za stipendiranje donosi odluku u roku od dve nedelje nakon zatvaranja konkursa.
 • Gimnazija zadržava svako pravo da ukine bilo koju stipendiju ili otvori novu bez objašnjenja.
 • U slučaju da više kandidata odgovara zahtevima dodele stipendije, Gimnazija zadržava pravo da jednu stipendiju raspodeli na više dobitnika ili da dodeli više od jedne stipendije iste vrste.
 • Gimnazija nije u obavezi da učenicima koji nisu dobili stipendiju pruži objašnjenje o razlogu zbog kog nisu izabrani.

Izabrani učenici imaće intervju sa komisijom za stipendiranje koja odlučuje o tome da li će im biti dodeljena stipendija. Proglašavanje dobitnika je u roku od dve nedelje nakon zatvaranja konkursa. Visina stipendija zavisi od cena školarine u junu i dodeljuju se u vrednosti od 100% i 50% shodno odluci komisije za stipendiranje.

Šest različitih stipendija za učenike s različitim talentima

Samo do 31. maja imate priliku da konkurišete za jednu od šest stipendija Savremene gimnazije i dobijete najbolje obrazovanje koje možete zamisliti, potpuno besplatno ili upola cene. A vrednost koju vam one donose je neprocenjiva.

genius mundi - stipendija za talentovane učenike

GENIUS MUNDI
Namenjena talentovanim učenicima koji su postigli dobre rezultate na raznim republičkim ili svetskim takmičenjima.

cambridge stipendija

CAMBRIDGE
Za mlade ljude koji dobro govore engleski jezik i žele da nastave školovanje na međunarodnom Kembridž programu.

brainiac stipendija

BRAINIAC
Za neobične sveznalice, za učenike kojima podjednako dobro idu razni predmeti i raznorodne oblasti.

zdravko - stipendija za sportiste

ZDRAVKO
Za sve sportiste koji su ostvarili dobre rezultate, bilo u individualnom ili u timskom sportu.

umetnik - stipendija za mlade umetnike

UM-etnost
Za darovite mlade umetnike koji pokazuju interesovanje i talenat za muziku, slikanje, glumu ili bilo koju umetnost.

vukovac - stipendija za vukovce

VUKOVAC
Namenjena SVIM vrednicama – učenicima koji završavaju osmi razred kao nosioci Vukove diplome.

Zašto je Savremena gimnazija najbolji izbor?

Savremena gimnazija radi po Kembridž planu i programu koji ispunjava najviše obrazovne standarde kvaliteta, te po završetku školovanja učenici mogu steći svetski priznate Kembridž diplome.

Učenje je podržano primenom najnovijih tehnologija, kao što su tablet i iPad uređaji, interaktivne table, elektronski dnevnici, jedinstvena eLearning platforma, 3D štampači, 3D olovke i 3D skeneri, sve to u posebno dizajniranom okruženju: Intelligent Classroom i Google Technology Classroom.

Nastava je interaktivna, kreativna i zanimljiva, jer profesori Savremene gimnazije, vrhunski stručnjaci u svom poslu, neprestano pronalaze nove, drugačije načine prenošenja znanja, te je znanje koje učenici usvajaju praktično i primenjivo.

Zbog svega navedenog stipendija Savremene gimnazije donosi neprocenjivu vrednost.

Savremena gimnazija

Predupis za generaciju 2017/18. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.
 • Centar za razvoj karijere
 • Prijemni ispit
 • Edukacija
 • LINKeduTV
 • Mala matura
 • OK engleski
 • OK matematika
 • OK school
 • BUSINESS ACADEMY
 • IT ACADEMY
 • ITS
 • ITHS