Podstrek za najbolje u najsavremenijoj Kembridž gimnaziji u Srbiji

Ostvarili ste izuzetne rezultate u nauci, sportu ili umetnosti? Ili jednostavno zaista želite da upišete školu u kojoj ćete steći kvalitetno obrazovanje i koja će vam omogućiti da nastavite školovanje gde god poželite? Konkurišite za program podstreka za najbolje Savremene gimnazije i školujte se besplatno u najsavremenijoj Kembridž gimnaziji u Srbiji!

Sve vrednice, genijalci, vukovci, uspešni sportisti, umetničke duše, ali i svi drugi talentovani i nadareni učenici koji se prijave do 15. juna mogu da se prijave za neki od četiri programa podrške Savremene gimnazije i tako ostvare popust na školarinu od 10 do 100 %. Ovo je jedinstvena prilika za sve učenike koji žele da budu deo uspešne generacije Kembridž gimnazijalaca.

Prilika za sve: budite deo elite koja se izdvaja znanjem

Verujemo da rad, trud i uspesi treba da budu posebno nagrađeni i da to ne sme da zavisi od platežne sposobnosti roditelja.

U Savremenoj gimnaziji stvaramo istinsku elitu talentovanih, obrazovanih i vrednih mladih ljudi, intelektualaca i budućih lidera koji se ističu kvalitetnim obrazovanjem, svojim radom i težnjom ka najboljem.

Upravo zbog toga smo u Savremenoj gimnaziji osmislili četiri različita programa podstreka za učenike osmog razreda osnovne škole, kao i za one koji već pohađaju Savremenu gimnaziju a imaju dostignuća iz različitih oblasti: nauke, sporta ili umetnosti, kao i za sve ostale koji vredno rade, neprestano se usavršavaju i postižu rezultate. Smatramo da je to najbolji način da vas nagradimo i podstaknemo.

Različiti programi podstreka za najbolje za učenike s različitim talentima

Samo do 15. juna imate priliku da konkurišete za jedan od četiri programa podstreka za najbolje Savremene gimnazije i dobijete najbolje obrazovanje koje možete zamisliti, uz popust od 10 do 100 % . A vrednost koju vam oni donose je neprocenjiva.

GENIUS MUNDI - podstrek za najbolje u Savremenoj gimnaziji

GENIUS MUNDI
Namenjena talentovanim učenicima koji su postigli dobre rezultate na raznim republičkim ili svetskim takmičenjima.

ZDRAVKO - podstrek za najbolje u Savremenoj gimnaziji

ZDRAVKO
Za sve sportiste koji su ostvarili dobre rezultate, bilo u individualnom ili u timskom sportu.

UM-etnost - podstrek za najbolje u Savremenoj gimnaziji

UM-etnost
Za darovite mlade umetnike koji pokazuju interesovanje i talenat za muziku, slikanje, glumu ili bilo koju umetnost.

VUKOVAC - podstrek za najbolje u Savremenoj gimnaziji

VUKOVAC
Namenjena vrednicama – učenicima koji završavaju osmi razred kao nosioci Vukove diplome.

 

Uslovi i pravila za konkurisanje

Potrebni koraci

1. Popunite prijavni obrazac za program podstreka.

Za koji program podstreka se prijavljujete?

Ukoliko želite, možete odmah odabrati program podstreka za koji se prijavljujete. Ovo polje nije obavezno.


2. Nakon prijave, sa vama će kontaktirati savetnik za upis u Savremenu gimnaziju i dogovoriti se o svim detaljima konkurisanja.

3. Dve nedelje nakon završetka konkursa bićete obavešteni o rezultatima.

Zašto je Savremena gimnazija najbolji izbor?

Savremena gimnazija radi po Kembridž planu i programu, koji ispunjava najviše obrazovne standarde kvaliteta, te po završetku školovanja učenici mogu steći svetski priznate Kembridž diplome.

Učenje je podržano primenom najnovijih tehnologija, kao što su tablet i iPad uređaji, interaktivne table i stolovi, elektronski dnevnici, jedinstvena eLearning platforma, 3D štampači, 3D olovke i 3D skeneri, sve to u posebno dizajniranom okruženju: Intelligent Classroom i Google Technology Classroom.

Nastava je interaktivna, kreativna i zanimljiva, jer profesori Savremene gimnazije, vrhunski stručnjaci u svom poslu, neprestano pronalaze nove, drugačije načine prenošenja znanja, te je znanje koje učenici usvajaju praktično i primenjivo.

Zbog svega navedenog podstrek za najbolje Savremene gimnazije donosi neprocenjivu vrednost.

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.