Humanitarna priredba savremenih gimnazijalaca

Svečana, humanitarna priredba učenika Savremene gimnazije održava se u četvrtak, 15. juna, na sceni „Stamenković” u Centru za kulturu „Vlada Divljan” (nekadašnja UK „Palilula”), s početkom od 18:30 časova.

Humanitarna priredba koju organizuju učenici Savremene gimnazije

Premijera nove autorske predstave „S faktor”

Pogledajte kako izgleda kada se ukrste glumački i muzički talenat tinejdžera i poslušajte školski bend „SG tim” u novoj autorskoj predstavi savremenih gimnazijalaca, „S faktor”, koja se bavi pripremama kandidata za audiciju za predstavu Savremene gimnazije.

Uživajte u jedinstvenom scenskom doživljaju čiji kraj će vas posebno iznenaditi i dozvolite da vam talenat savremenih gimnazijalaca ulepša ovo junsko veče.

Humanitarna akcija za decu iz Svratišta

Savremeni gimnazijalci, neposredno pre svog performansa, prodavali su i ukusne handmade kolačiće, čijom kupovinom se direktno donirao novac za decu iz Svratišta, kojoj su učenici pomagali i ranije tokom godine.

Humanitarnoj akciji se moglo priključiti i kupovinom zbirke „Strašne i druge priče” koju su, takođe, u potpunosti napisali i ilustrovali učenici Savremene gimnazije i koja na autentičan način slikama i rečima dočarava maštu.

 

Savremena gimnazija

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »
Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.