Novogodišnja čarolija

Vreme novogodišnjih i božićnih praznika rezervisano je za aktivnosti koje su kreativne i koje podstiču duh zajedništva. Upravo ovakva atmosfera je vladala u Savremenoj gimnaziji u sredu, 9. decembra, nakon sedmog časa kada su učenici i profesori, predvođeni profesorkom likovnog Anom Manojlović, pravili ukrase i kitili jelku.

Kreativna aktivnost u trpezariji

ukrasii

Praznični duh bio je prisutan u trpezariji dok su svi zajedno učestvovali u izradi novogodišnjih ukrasa. Kreativna rešenja profesorke likovnog pomogla su učenicima da naprave interesantne dekoracije od papira, gline, konca i raznih drugih materijala. Svaki posao je lepši i lakši uz druženje.

Učenici Savremene gimnazije su školske prostorije ukrasili po svom ukusu kako bi se opustili i uživali u prostoru u kom svakodnevno borave. Više fotografija pogledajte u galeriji.

Više slika možete videti u galeriji.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.