• Profesor fizičkog vaspitanja

Mladen Stanković

Profesor fizičkog vaspitanja u Savremenoj gimnaziji Mladen Stanković završio je osnovne i master studije na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu, na smeru Akademske studije – Teorija i tehnologija fudbala. Profesionalno iskustvo u radu sa decom stekao je u školama sporta, u osnovnim i srednjim školama, gde je nastavu prilagođavao svim uzrastima.

U radu sa učenicima u Savremenoj gimnaziji Mladen nastoji da na zanimljiv i inovativan način kod njih razvije ljubav prema sportu i zdravom životu.

U slobodno vreme se i sam bavi sportskim aktivnostima, a najlepše vreme mu je ono provedeno sa porodicom.

Prezadovoljna sam i ponosna sam što sam roditelj učenika Savremene gimnazije. Već pri prvom susretu sa rukovodstvom škole, kada sam se interesovala o upisu svog deteta, uvidela sam sa koliko ljubavi, entuzijazma i profesionalizma pristupate svom radu. Bila sam zadivljena pristupom, idejama i načinom rada. Tako nešto postoji i kod nas! Ne treba Vam dugo da shvatite da je to škola koju biste poželeli svakom detetu. Kreativnost, savremena tehnologija , kvalitetno obrazovanje, ali pre svega ljudskost koja odiše u školi, čine ovu školu drugačijom koja s pravom po meni nosi naziv, Savremena gimnazija. Sa ovakvim pristupom od samog početka, uspeh ove škole, a i naše dece sa vama, je neizbežan. Sve čestitke! Jelena Đorđević, Andrijina mama
Savremena u svakom smislu, naša škola pruža funkcionalno znanje i dobru pripremu za visoke škole i fakultete u Srbiji i inostranstvu. Primenom savremene i kreativne metodike nastave, u kojoj su nastava i procena dostignuća učenika usklađeni sa najvišim standardima postignuća za kraj opšteg srednjeg obrazovanja, naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičku, matematičku, naučnu, umetničku, kulturnu, tehničku i informatičku kompetenciju – što je neophodno za nastavak obrazovanja i dalji profesionalni razvoj. Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.